Spiti Moe – Vind jouw droomhuis op het zonnige Kreta

Kopen, bouwen, verbouwen of verhuren in Griekenland? 

Onze expertise biedt je zekerheid!

Zoek je een vakantiehuis op Kreta? Een droomhuis dat volledig voldoet aan jouw wensen?
Dan ben je bij Spiti Moe aan het juiste adres.

Wij kopen, verkopen, bouwen en verbouwen schitterende vakantiehuizen in Kreta. Wij, dat zijn Nikki Daniels en Chris Vlaminck. Onze jarenlange expertise en ondersteuning zorgen ervoor dat jij snel zorgeloos kan genieten van al het moois dat Kreta te bieden heeft.

 

“Een huis kopen in het buitenland is de verwezenlijking van iemands droom. Daarom begeleiden we onze klanten met veel zorg en expertise.”

 

Spiti Moe betekent Mijn huis, en dat is geen toeval. Sinds 2016 wonen we op Kreta. Dat zorgt ervoor dat we de huizenmarkt hier heel goed kennen én dat we de bouw of verbouwing van jouw vakantiewoning van heel nabij kunnen opvolgen. 

We adviseren en begeleiden je bij de zoektocht naar jouw ideaal vakantiehuis. Geen massaprojecten, maar huizen op jouw maat op een rustige en groene locatie. Gebouwd volgens strenge bouwvoorschriften en met respect voor de traditionele stijl – of net met een verfrissende moderne touch.

Wij zijn vooral actief in de regio Chania – Kissamos. In andere regio’s op Kreta hebben we contactpersonen die voor jou op zoek gaan naar je ideale woning. 


Heb je je droomhuis gevonden? Dan helpen we je ook heel graag bij de inrichting ervan. Van de meubels tot gordijnen en zachte kussens: Nikki’s jarenlange ervaring als interieurstylist zorgt ervoor dat uw vakantiehuis echt aanvoelt als een tweede thuis. 


Kies je voor een nieuwbouwwoning of knap je liever een oude villa op? Hoe onderhandel je over de prijs? Wat komt er allemaal in het verkoopscontract? Waar vind je betrouwbare aannemers en werklieden? En wie volgt het project op?


Spiti Moe is er voor jou in elke fase van het proces. Wij ondersteunen je bij de zoektocht naar en de aankoop van je droomhuis – van de eerste gesprekken en bezoeken tot de afwikkeling van de transactie. Tegen een vooraf afgesproken prijs en in het Nederlands. 


En wil je je vakantiewoning verhuren of zoek je iemand voor het property management? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. 


Onze troeven op een rij

  • Persoonlijke aanpak waarin jouw woonwensen centraal staan
  • Nederlandstalig advies en begeleiding bij de aankoop, bouw of verbouwing van je vakantiehuis op Kreta

Compare